Fotbal județean – ACS Mausoleul Mărășești joacă mâine turul barajului de promovare în Liga a III-a!

0
703

Campionatul Superligii Altdorf Tehnik la Fotbal s-a încheiat în week-end-ul trecut. A fost o etapă fără nici o miză, lucrurile fiind limpezite de multă vreme de ACS Mausoleul Mărășești, noua campioană și câștigătoare a Cupei României, faza județeană. Echipa din Mărășești a fost de departe cea mai bună din fotbalul județean, are fotbaliști de calitate, se apără cu multă siguranță, construiește frumos cu tehnicii săi jucători de la creație, și finalizează de multe ori, neiertător. Cu asemenea argumente fotbalistice, doar dacă nu-și dorea nu câștiga tot ce era de câștigat în județ. În dubla sa calitate, ACS Mausoleul Mărășești va reprezenta fotbalul județean la barajul de promovare în Liga a III-a și în Cupa României a cărei primă etapă va avea loc la jumătatea lunii august.

Mai întâi, însă barajul! Sâmbătă, 15 iunie, de la ora 18:00, mărășeștenii vor juca în tur în deplasare cu CS Viitorul Ianca, echipa campioană a județului Brăila. Formația din Ianca a câștigat play-off-ul la care au participat 5 formații și în care a câștigat de 5 ori, a pierdut de 3 ori, a marcat de 18 ori și a primit 11 goluri. Așa cum arată linia sa de play-off, CS Viitorul este o echipă abordabilă în tentativa mărășeștenilor de a promova în Liga a III-a. Se va întâmpa acest lucru dacă oaspeții de mâine ai Iancăi vor avea concentrarea din derbiurile campionatului abia încheiat. Și dacă își vor gestiona cu pricepere atuurile fotbalistice, ca și energia, pentru a rămâne poaspeți pînă la finalul întâlnirii.

Pentru partida cu CS Viitorul Ianca de mâine, în care ASC Mausoleul Mărășești va juca în sistemul 4-2-3-1, antrenorul Romeo Drăgan are la dispoziție lotul format din portarul Gabi Ciobotaru, fundașii Dănuț Docan, Ionuț Amariei, Ovidiu Radu și Cătălin Grama, mijlocașii Remus Mitală, Bogdan Grigorică, Cosmin Pădure, Adrian Tontu, Georgian Dima și vârful de atac Ciprian Dumitriu. Echipa din Mărășești are de asemenea jucători de schimb de calitate!

Față de formula din finala Cupei, câștigată în fața FC Panciu, campioana Vrancei va putea conta și pe serviciile lui Remus Mitală și Dănuț Docan, venit special din Anglia pentru jocurile de baraj! Ambii sunt fotbaliști care pot aduce un consistent plus față de evoluția din finala Cupei, de miercurea trecută de pe Milcovul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here