Un șofer neatent a dat cu mașina peste un biciclist băut

0
355

La data de 11 iunie a.c., ora 18.45, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Tulnici au oprit pe DN 2 D Tulnici un ansamblu de vehicule compus dintr-un autoturism care tracta o rulotă, condus de un bărbat, de 49 de ani, din comuna Mahmudia, judeţul Tulcea. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că cel în cauză nu deținea categoria de permis necesară pentru a conduce ansamblul de vehicule. De asemenea, s-a constatat faptul că rulota nu era înmatriculată/ înregistrată în România sau în alt stat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui autovehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

La data de 11 iunie a.c., ora 18.22, un bărbat, de 52 de ani, din comuna Slobozia Bradului, sat Liești, a efectuat manevra de mers înapoi de pe podețul unui imobil spre DJ 202 E, fără să se asigure, intrând în coliziune cu o bicicletă condusă de un bărbat, de 44 de ani, din comuna Tâmboești. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a biciclistului. După coliziune, conducătorul autoturismului a părăsit locul producerii accidentului fără încuviințarea poliției. Conducătorul autoturismului nu se afla sub influența băuturilor alcoolice, iar în cazul biciclistului a rezultat o concentrație de 0,56 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

La data de 11 iunie a.c., la ora 22.55, polițiștii Serviciului Rutier au oprit în trafic, pe DN2-E85, pe raza localității Urechești, un autoturism care circula pe direcția Buzău-Focșani, condus de un bărbat, de 43 de ani, din comuna Umbrărești, județul Galați. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că cel în cauză figurează cu dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal.

Biroul de presă al IPJ Vrancea, 12 iunie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here