Sam Rockwell, în negocieri pentru a juca în noul film al lui Clint Eastwood

0
10

Actorul american Sam Rockwell, câştigător al unui premiu Oscar pentru rolul secundar în filmul ‘Three Billboards Outside Ebbing, Missouri’ (2017), negociază pentru a se alătura distribuţiei noului lungmetraj al regizorului Clint Eastwood, ‘The Ballad of Richard Jewell’, relatează EFE. Site-ul de specialitate Variety a asigurat luni că dacă negocierile ajung la bun sfârşit, Rockwell va interpreta rolul avocatului în acest film bazat pe atentatul de la Jocurile Olimpice de la Atlanta din 1996.

Richard Jewell a fost agentul de securitate care a descoperit un rucsac cu dispozitive explozibile în interior şi a evitat producerea unui mare număr de victime, ajutând la evacuarea zonei cu puţin înainte de explozie. Iniţial el a fost prezentat ca un erou a cărui intervenţie a salvat multe vieţi, însă brusc, Jewell a devenit suspectul numărul unu şi a fost anchetat ca posibil vinovat. În final el a fost absolvit. Acest film despre viaţa lui Jewell i-a avut pe Leonardo DiCaprio şi Jonah Hill ca actori în distribuţia iniţială. Cei doi actori, deşi nu mai joacă în acest film, figurează acum ca producători. Deocamdată nu se ştie cine îl va interpreta pe Jewell în filmul ‘The Ballad of Richard Jewell’.

După interpretarea sa magistrală în ‘Three Billboards Outside Ebbing, Missouri’, Rockwell a obţinut roluri prestigioase precum cel al lui George W. Bush în ‘Vice’ (2018), care i-a adus o nominalizare la premiile Oscar; sau al coregrafului Bob Fosse în seria ‘Fosse/Verdon’, unde a avut-o ca parteneră pe actriţa Michelle Williams. La rândul său, Clint Eastwood este una din marile legende ale cinematografiei americane atât în spatele cât şi în faţa camerei de filmare, având în palmares patru premii Oscar. Ca regizor s-a făcut remarcat cu filme precum ‘Bird’ (1988), ‘Unforgiven’ (1992), ‘Mystic River’ (2003), ‘Million Dollar Baby’ (2004), ‘Letters from Iwo Jima’ (2006), sau ‘Gran Torino’ (2008). Cel mai recent lungmetraj al său este ‘The Mule’ (2018), un film pe care l-a interpretat şi l-a regizat şi care prezintă povestea reală a unui bătrân de 90 de ani care a colaborat cu cartelul de la Sinaloa pentru a transporta droguri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here