Handbal – Bogdan Rață și Valentin Mocanu au șansa debutului în Naționala României!

0
119

Naționala de handbal seniori a României va avea, în zilele de 13 și 17 iunie, două jocuri foarte importante în tentativa de a accede în turneul final al Campionatului European. Astăzi, va întâlni în Sala Dinamo din Capitală, de la ora 18:00, echipa Portugaliei, de care în tur a fost întrecută cu 21-13, în deplasare, iar luni, 17 iunie, va juca la Nantes, cu Franța, în fața căreia a pierdut acasă cu 21-31.

România păstrează, încă, șanse de calificare, de pe locul al treilea al grupei a șasea, condiția esențială fiind să obțină cel puțin 3 puncte din cele două întâlniri.

În lotul pentru cele două partide, au fost convocați, la pregătire, și doi jucători ai CSM Focșani 2007, Bogdan Rață și Valentin Mocanu. Bogdan a mai fost convocat în lotul lărgit al României, dar nu a jucat. De această dată, atât el cât și colegul său de echipă – și de cameră la Națională, Valentin Mocanu au șansa debutului într-un joc oficial pentru că au fost anunțați că au fost reținuți pentru lotul care va întâlni Portugalia! Mi-au spus că ei cred în calificare iar dacă vor intra în teren, vor juca atât de bine cât pot pentru a ajuta România să câștige!

Le doresc să fie cum își propun pentru că au calitățile cu care să fie buni jucători de Națională așa cum sunt jucători foarte buni pentru echipa Focșaniului!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here