Un șofer băut și un altul la volanul unei autoutilitare radiate, depistați în trafic de polițiști

0
263

La data de 10 iunie a.c., în jurul orei 01.50, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Odobești au depistat în trafic, pe D.N. 2M, pe raza localității Reghiu, un autoturism condus de un bărbat, din comuna Reghiu. Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentrație de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele său a fost întocmit dosar penal.

În jurul orei 12.50, polițiștii Serviciului Rutier au oprit în trafic o autoutilitară, care se deplasa pe strada Mărășești, condusă de un bărbat, de 30 ani, din comuna Jariştea. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autoutilitara era radiată din circulație din cursul lunii mai a.c.. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 10 iunie a.c., ora 05.15, polițiștii Secției de Poliție nr.3 Vidra au identificat pe DJ 205 D Paltin un bărbat, de 35 de ani, din comuna Paltin, în timp ce transporta cu o autoutilitară cantitatea de 4,00 mc cherestea rășinoase fără acte de proveniență și documente de însoțire.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă, în conformitate cu prevederile Legii 171/2010, fiind totodată dispusă măsura confiscării cantității de 4,00 mc cherestea, în valoare de peste 2500 lei, precum și a autoutilitarei folosite.

Biroul de presă al IPJ Vrancea, 11 iunie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here