George Clooney doreşte ca munca lui să fie ”parte a soluţiei” după mişcarea Me Too

0
24

Actorul George Clooney a declarat că doreşte ca munca sa să fie „parte a soluţiei” după mişcarea Me Too, relatează marţi Press Association. Actorul, regizorul şi producătorul consideră că lupta pentru a asigura un tratament şi o reprezentare mai bună a femeilor în industria divertismentului este o „bătălie constantă”. George Clooney, care a jucat şi produs ”Catch 22″, a declarat că doreşte să facă mini-seria o producţie mai echitabilă în urma mişcării Me Too.

Serialul „Catch 22”, bazat pe romanul scris de Joseph Heller, prezintă o portretizare realistă a forţelor aeriene americane, dominate de bărbaţi, în cel de-al Doilea Război Mondial. Constrâns de casting, Clooney a vrut să găsească alte modalităţi de a include femei în serial. „Când toate aspectele legate de #MeToo au început să apară, am transmis Paramount: ‘Toţi sunt bărbaţi – trebuie să facem parte din soluţie’. Prin urmare, Ellen Kuras a intrat în scenă pentru a produce şi regiza câteva episoade, am găsit o femeie editor şi am regândit implicarea noastră”, a declarat Clooney pentru revista Radio Times. „Sunt multe lucruri care mai pot fi îmbunătăţite, deci există o bătălie constantă”, a mai spus actorul.

Clooney a avut şi alte probleme în timpul producţiei pentru mini-serie, fiind implicat într-un accident de motocicletă în timp ce se afla în Sardinia. Actorul a decis să renunţe la pasiunea sa de-o viaţă ca urmare a accidentului. „Am lovit o maşină cu 100 de km/oră. Dacă ai nouă vieţi, eu le-am folosit pe toate dintr-o lovitură”, a completat el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here