Primarul Misăilă a donat banii primiți drept daune morale de la liberalul Ion Ștefan

0
1152

Primarul Cristi Misăilă a donat trei mii de lei Asociației Clubului de Dans Sportiv „Alexanders Dance” pentru ca aceștia să se deplaseze la Campionatul European de Dans din Ungaria. Banii au fost câștigați de edil în urma procesului intentat liberalului Ion Ștefan pentru acuzațiile nefondate lansate în conferințele de la sediul partidului. Decizia definitivă a fost pronunțată de judecătorii de la Curtea de Apel Galați care l-au obligat pe liberal la plata daunelor morale „pentru minciunile și jignirile aruncate în spațiul public”.

Primarul Cristi Misăilă a anunțat încă de la deschiderea procesului că banii obținuți de la liberal vor fi donați pentru copiii din municipiu. „Așa cum am promis încă de la aflarea sentinței judecătorilor Curții de Apel Galați în dosarul deschis pentru acuzațiile nefondate făcute de către deputatul PNL Ion Ștefan la adresa mea, banii câștigați în urma procesului au fost donați, printr-un contract de sponsorizare, copiilor de la Asociația Clubului de Dans Sportiv “Alexanders Dance”, pentru deplasarea la Campionatul European de Dans din Ungaria. De altfel acești copii fac parte din grupul acelor tineri talentați cărora consilierii locali PNL le refuză ostentativ dreptul de a avea un Centru de Excelență la Ateneul “Maior Gheorghe Pastia” Focșani! Le doresc mult succes și rezultate pe măsura muncii lor!”, a spus primarul Cristi Misăilă.

Președintele Clubului de Dans Sportiv, Mirela Nica-Milea, a mulțumit edilului într-o postare pe facebook. „Se cuvine cu tot respectul ca în numele meu personal și al copiilor, respectiv părinților acestora, să mulțumim domnului primar al municipiului Focșani, Cristi Misăilă, pentru sprijinul oferit clubului nostru în vederea deplasării la Campionatul European din Ungaria din luna iunie. Sperăm să nu vă dezamăgim și apreciem din toată inima gestul frumos pe care l-ați făcut! Copiii au șansa să evolueze dacă sunt sprijiniți! Vrancea va fi reprezentată de cei mai inimoși copii datorită sprijinului oferit de edilii localităților din care provin micile comori! Vă mulțumim tuturor pentru tot ce ați făcut pentru noi!”, a scris președintele Clubului de Dans Sportiv, Mirela Nica-Milea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here