Prima ediție a competiției „Cârligele MTB Racing”, UN SUCCES; cu banii din taxa de participare va fi ajutată o familie cu 6 copii

0
180

Primăria Cârligele a organizat, ieri, prima ediție a turului de ciclism „Cârligele MTB Racing”. A fost o vreme perfectă pentru iubitorii de ciclism care au răspuns prezent invitației administrației locale din comună.

Primarul Ștefan Moscu a anunțat că, din taxa de participare la concurs, a fost strânsă suma de 1.260 lei, care va fi folosită pentru a achiziționa o maşină de spălat rufe, ce va face viaţa mai uşoară unei familii cu 6 copii din satul Dălhăuţi. „Evenimentul a fost o reuşită şi asta datorită atât participanţilor care au răspuns invitaţie noastre, cât şi sponsorilor şi partenerilor care ne-au sprijinit în organizarea acestui eveniment: Decathlon Focşani, Regal Estuar Catering, Clinica Expert Medical, Casa de vinuri Ochean – pentru prezentarea de vinuri şi pentru cadoul oferit fiecărui participant – o sticlă de vin din colectia „Cârligele”. Mulţumiri speciale aducem Serviciului Public Judeţean Salvamont Vrancea, Secţiei nr. 5 Poliţie Rurală Coteşti şi Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vrancea, care au contribuit ca toată acţiunea să se desfăşoare în deplină siguranţă pentru competitori. Prin organizarea acestui eveniment ne-am propus atât promovarea comunei Cârligele cât şi promovarea unui stil de viaţă sănătos prin mişcare în mijlocul naturii!”, au arătat organizatorii evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here