Minifotbal: CS Flux Focșani a jucat un sfert de finală la Campionatul Regional Sud-Est!

0
237

Focșănenii au părăsit competiția cu două victorii și două înfrângeri

Lotul CS Flux Focșani: Aurelian Ionel, Florin Ciobotaru, Mihai Teodorescu, Marian Covaci, Cătălin Grama, Răzvan Crăciun, Andrei Crăciun, Bogdan Grigorică, Florin Ion, Cătălin Costin.

Antrenor, Claudiu Manta

Campioana Ligii AutoVip, CS Flux Focșani a avut un parcurs bun în Turneul Regional Nord-Est al Campionatului Național care a avut loc la Botoșani, în perioada 7-9 iunie. În grupa A, din care a făcut parte, vineri, 7 iunie, formația focșăneană a câștigat jocurile cu ieșenii de la Colosseum, scor 3-1, prin golurile marcate de Andrei Crăciun, și au învins cu același scor pe T3-4 Iași, autorii golurilor fiind Andrei Căciun – 2 și Cătălin Costin.

Sâmbătă, 8 iunie, dimineață, CS Flux Focșani a terminat la egalitate, 1-1 cu RAAL, dar a fost întrecută după un spectaculos duel la lovituri de departajare.

Sâmbătă după amiază, echipa focșăneană a pierdut cu 2-0 întâlnirea din sferturile de finală cu Extratereștrii. Jucătorii Flux-ului au avut o posesie superioară după 0-1, și-au creat câteva ocazii de gol, rămase nefinalizate, iar cu puțin timp înainte de final au scos portarul și au atacat cu 6 jucători de câmp. Au fost surprinși de o contră rapidă, au primit al doilea gol și au pierdut în fața unei echipe care s-a apărat impecabil! Și-au onorat, însă titlul de campioni ai Ligii AautoVip prin joc și rezultate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here