Judo: Vrancea are doi campioni balcanici la U 21 – Mircea Tomescu, la 50 kg, și Laris Borș, la 66 kg

0
124

Claudiu Neagu a luat argintul la 66 kg

Campionatul Balcanic de Judo Juniori – U 21, care a avut loc la Zvornik – Bosnia Herțegovina, în zilele de 8 și 9 iunie, s-a încheiat cu medalii pentru trei dintre sportivii focșăneni care au reprezentat România! Mircea Tomescu a câștigat medalia de aur pentru titlul de campion balcanic la 60 kg, iar Laris Borș este noul campion balcanic la 66 kg, performanță pentru care a primit medalia de aur.

Finala de la 66 kg a fost românească, Laris Borș câștigând întâlnirea cu Claudiu Neagu, care a câștigat titlul de vicecampion balcanic și a primit medalia de argint. Pentru Laris Borș este al treilea titlu balcanic obținut consecutiv. Primele două au fost la 60 kg, al treilea fiind în premieră la 66 kg, categorie la care Laris începe să se simtă în largul său!

La Campionatul Balcanic din Bosnia Herțegovina, Laris Borș a câștigat meciurile cu Djurica Igor, Bosnia Herțegovina, și Claudiu Neagu, România, iar Mircea Tomescu s-a impus în fața lui Nikoley Yovcev, Bulgaria, și Nicolae Popa, România.

Mircea Tomescu și Claudiu Neagu sunt sportivii CSS Focșani și sunt antrenați de sensei Dumitru Sandu Zisu, iar Laris Borș este legitimat la CSM Focșani 2007 și este antrenat de senseii Stănică Grosu și Iulian Surlă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here