Gimnastică: Ana Maria Puiu, locul 5 cu echipa și locul 8 la individual compus la Flanders International Team Challenge, în Belgia!

0
73

Focșăneanca Ana Maria Puiu a participat cu echipa de gimnastică senioare a României la puternicul concurs internațional de verificare Flanders Team Challenge, care a vut loc la Gent, în Belgia, vineri, 7 iunie, și sâmbătă, 8 iunie.

Ana Maria Puiu, care a fost pregătită la CSS Focșani de profesoara Carmen Smeu, iar acum este componentă a Lotului Național de senioare a României ce se pregătește la Deva, a avut o prestație foarte bună, fiind cea mai bine clasată dintre gimnastele din Lotul de senioare al României. Cu un total de 51.933 puncte, Ana Maria a încheiat pe locul 8 concursul de individual compus – unde a fost alcătuit singurul clasament în afara celui pe echipe, fiind urmată, pe locul 10, de Denisa Golgotă.

La aparate, în ordinea notelor, Ana Maria Puiu a fost a patra la bârnă, cu 13.233, și a cincea la sol, cu 12.900.

În competiția pe echipe, senioarele României s-au clasat pe locul al cincilea, după formațiile Olandei, Australiei, Belgiei și Canadei.

Pentru România au concurat Denisa Golgotă, Carmen Ghiciuc, Alexandra Mihai, Maria Holbură, Ana Maria Puiu, Iulia Berar, Maria Pană, care au fost însoțite la Gent de antrenorii Nicolae Forminte, Liliana Cosma, Florin Cotuțiu, Florin Uzum.

La Flanders Team Challenge au oficiat din partea României arbitrele internaționale Daniela Trandafir, care este și profesor antrenor la CSS Focșani, și Adela Popa.

La Gent, echipa de junioare a României s-a clasat pe primul loc și a câștigat medalia de aur, iar la individual Ioana Stănciulescu și Silvia Sfiringu au încheiat concursul în această ordine pe primele două locuri!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here