GALERIE FOTO: Orașul Panciu a găzduit cea de-a IV-a ediție a Cupei Liceului Al. I. Cuza la handbal fete și fotbal băieți

0
80

Orașul Panciu a găzduit, vineri, cea de-a IV-a ediție a Cupei Liceului Al. I. Cuza Panciu la handbal fete și fotbal băieți. Competiția a fost organizată cu sprijinul Primăriei Orașului Panciu, care a acordat diplome, cupe și trofee. „Și anul acesta am fost alături de Liceul Tehnologic «Al. I. Cuza», reușind să organizăm, împreună, o competiție frumoasă, care a ajuns la ediția a IV-a! Felicitări, tuturor! Toți sunteți câștigători! Vă așteptăm cu drag și la ediția de anul viitor!“, a spus, la festivitatea de premiere, primarul Iulian Nica.

La Handbal fete – liceu, pe locul I s-a clasat echipa Liceului Teoretic Ioan Slavici Panciu, iar pe locul II – echipa Liceului Tehnologic Al. I. Cuza Panciu. La Handbal fete – gimnaziu, pe podium au urcat echipele: Școala Gimnazială Țifești, Liceul Tehnologic Al. I. Cuza Panciu și Școala Gimnazială Străoane. Tot la handbal, au mai fost acordate și următoarele premii individuale: Cel mai bun portar: Alina Cocalea – Străoane; Golgheter: Georgiana Crivăț – Țifești; Cea mai bună jucătoare: Florentina Ifrim – Panciu.

La Fotbal – băieți, pe locul I s-a clasat echipa Liceului Tehnologic Al. I. Cuza Panciu, pe locul II cea a Școlii Gimnaziale Țifești și pe locul III cea Liceului Teoretic Ioan Slavici Panciu. Premiul de participare a fost acordat echipei de la Școala Gimnazială Străoane.

La fotbal, au mai fost acordate și următoarele premii individuale: Cel mai bun portar: Marius Mihai – Liceul Teoretic Ioan Slavici Panciu; Golgheter: Denis Stancu – Liceul Tehnologic Al. I. Cuza Panciu; Cel mai bun jucător: Denis Alexandru – Școala Gimnazială Țifești.

La ediția din acest an, au primit trofee și arbitrii: Raul Cioran și Adrian Savin (handbal), respectiv Radu Țane și Ștefan Ababei (fotbal). De asemenea, profesorii coordonatori ai tututor echipelor participante au primit diplome de excelență.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here