GALERIE FOTO: Minifotbal, Campionatul Regional Nord Est – Flux Focșani, debut cu victorie!

0
316
  • CS Flux – Colosseum Iași 3-1

Lotul CS Flux Focșani: CS Flux: Aurelian Ionel, Florin Ciobotaru, Mihai Teodorescu, Marian Covaci, Cătălin Grama, Răzvan Crăciun, Andrei Crăciun, Bogdan Grigorică, Florin Ion, Cătălin Costin.

Campioana Ligii AutoVip, CS Flux Focșani a debutat cu victorie în Turneul Regional Nord-Est al Campionatului Național care are loc la Botoșani. Ieri, 7 iunie, de la ora 12:00, focșănenii au jucat cu ieșenii de la Colosseum pe care i-au întrecut cu 3-1. Golurile CS Flux Focșani au fost marcate de Andrei Crăciun.

De la ora 17:00 formația focșăneană a avut programată partida cu T3-4 Iași, campioana națională studențească, iar astăzi (sâmbătă), de la ora 10:00, întîlnirea cu RAAL. În cazul unei victorii în meciul cu ieșenii, Flux era calificată în sferturile de finală. Focșănenii au câștigat și al doilea meci cu 3-1 prin golurile înscrise de Andrei Crăciun – 2 și Cătălin Costin și sunt în sferturi, iar partida de astăzi cu RAAL va fi finala grupei.

Campioana Ligii AutoVip este însoțită la turneu de Cristian Vasile organizatorul campionatului de la Focșani care a făcut pentru dumneavoastră, stimați cititori, fotografiile ce însoțesc textul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here