GALERIE FOTO: Banchet oferit de diriginte, pentru absolvenții de liceu de la CSEI Elena Doamna Focșani

0
942

Zilele trecute au fost pline de emoții pentru absolvenții claselor a XII-a A și a XII-a B de la CSEI „Elena Doamna” Focșani. Aceștia au participat la cursul festiv, ce s-a desfășurat în sala de festivități a unității de învățământ.

Într-o atmosferă încărcată de emoții, însoțiți de părinți și cadre didactice, tinerii absolvenți au fost primiți de către colegiilor din clasa a XI-a cu flori și ropote de aplauze. Împreună au dat ascultare imnului absolvenților, „Gaudeamus Igitur!”. Pentru întreaga lor activitate, profesorii diriginți le-au oferit diplome și premii, iar de acum foștii elevi, în semn de recunoștință, au oferit, la rândul lor, diplome onorifice dascălilor ce le-au fost aproape timp de patru ani.

Ca în fiecare an, alături de elevii absolvenți au fost doamnele directoare Ioana Cherciu și Petronela Bernovici, iar din partea Inspectoratului Școlar Județean, inspectorul pentru învățământ special și special integrat, Aurora Lefter. „Cuprinși de cele mai sincere trăiri, elevii au rostit un discurs prin care au mulțumit dascălilor pentru răbdarea, dragostea și dăruirea de care au dat dovadă de-a lungul celor patru ani, pentru sfaturile pline de înțelepciune oferite necondiționat. Înainte de predarea ștafetei colegilor mai mici, elevii au vizionat un filmuleț despre tot ce a însemnat liceul pentru ei, cu activități, concursuri și nenumărate evenimente la care au participat“, a transmis Corina Apostu, profesor diriginte.

Evenimentul s-a încheiat cu o seară dansantă, oferită de profesorii diriginți, Corina Apostu şi Nicoleta Ghiorghiţă Nela.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here