Julio Iglesias face recurs în procesul de paternitate şi refuză să se supună unui test ADN

0
81

Avocatul care îl reprezintă pe cântăreţului spaniol Julio Iglesias în procesul deschis la Valencia (Spania), privind o posibilă paternitate a acestuia, a anunţat miercuri că va face recurs împotriva acestei cauze considerată deja judecată, subliniind ca îndepărtată posibilitatea ca artistul să se supună unui test ADN, relatează EFE.

În declaraţii acordate agenţiei EFE, avocatul Fernando Falomir a asigurat că va face recurs în faţa Tribunalului de Primă Instanţă cu numărul 13 din Valencia pentru a expune motivele, sprijinite de procuratură, pentru care consideră că cererea de paternitate prezentată de valencianul Javier Sánchez-Santos a fost deja judecată, în 1991 şi 2004. „Considerăm că acest caz a fost deja supus mai multor proceduri anterioare, în total trei: două la Valencia (1991 şi 1992) şi unul la Marbella în 2004”, a declarat avocatul cântăreţului, Fernando Falomir. „Noutatea de data aceasta este o probă genetică – pe care avocatul lui Sanchez-Santos a obţinut-o prin intermediul unui detectiv la Miami (SUA), din resturile menajere ale lui Julio Jose, fiul lui Julio Iglesias – însă noi punem în chestiune atât modul în care a fost obţinută proba precum şi analizarea acesteia”, a precizat avocatul lui Iglesias.

Avocatul a recunoscut că judecătorul i-a cerut lui Julio Iglesias să se supună unui test ADN, cu „toate garanţiile judiciare”, însă apărarea a cerut să se aştepte să se afle dacă actuala cauză va fi sau nu continuată. Viitoarea înfăţişare a fost stabilită pentru 4 iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here