ULTIMA ORĂ! GALERIE FOTO! DN 2D blocat complet, la ieșirea din Vrancea spre Covasna; ambulanță blocată într-un pârâu

0
2502

Drumul național DN 2D este blocat complet la km 90 + 100, după localitatea Greșu, la ieșirea din Vrancea spre Covasna, pe ambele sensuri, din cauza alunecărilor de teren. Pe același drum, la km.85+200, un sens este blocat de un copac căzut pe carosabil. Echipele de la Secția de Drumuri Naționale Focșani se îndreaptă spre locul unde s-a produs alunecarea de teren.

UPDATE! “Este vorba de o rupere de nori care a avut loc după localitatea Gresu. Pe versanții din zona râului Lepșa au vut loc scurgeri de apă care au dat naștere unei viituri. Viitura a angrenat cioate, bolovani, pietriș și mâl pe râul Lepșa, resturi care au ajuns și pe partea carosabilă a DN 2D, în zona râului Lepșa. Deja intervenim cu oameni și utilaje pentru degajarea părții carosabile. În acest moment se circulă cu greutate pe un singur fir, sperăm ca în maxim 2 ore circulația să se reia în condiții normale”, ne-a declarat Marian Paraschiv, director SDN Focșani.

UPDATE 2! Conform IPJ Vrancea, a fost deblocat un sens al DN 2D.

UPDATE 3! A fost deblocat și al doilea sens al DN2D. Se circulă în ambele sensuri.

 

Pe de altă parte, o ambulanță a SAJ Vrancea a rămas blocată în această seară, în jurul orei 17.45, într-un pârâu, în comuna Jitia. Intervine Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Jitia cu un utilaj.

UPDATE! Ambulanța a fost scoasă din pârău, pacienta fiind preluată și transportată la spital. „O ambulanţă a SAJ Vrancea, care venea de la Bucureşti spre Focşani, a fost redirecţionată la Jitia, la o femeie care a luat pastile în scop suicidar. A trecut peste un râu, pe un pod improvizat din tuburi şi a rămas împotmolită în apa amestecată cu pietriş şi noroi. Personalul de pe ambulanţă a ajuns la caz pe jos. Femeii i-a fost acordat primul ajutor şi este în afara oricărui pericol”, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al SAJ Vrancea, Marinela Preda.

Primarul comunei Jitia, Ion Păun, a declarat, pentru Mediafax, că ambulanţa intrase pe un drum închis din cauza inundaţiilor. „Nu a ştiut că drumul este închis şi a intrat pe o porţiune cu apă şi noroi. A rămas împotmolită (…)”, a spus primarul. „(…) Drumul este închis deoarece este afectat de inundaţii. Noi am raportat la ISU”, a mai spus primarul Ion Păun, conform Mediafax.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here