Rugby – Patru vânceni în Naționala U 23 a României!

0
301
  • George Tătăruș, Ioniță Nistor, Răzvan Berbece și Sergiu Puescu au fost juniori ai LPS Focșani

Naționala de rugby U 23 a României a disputat două partide test, la 31 mai și 4 iunie, cu formația britanică England Counties U 20. Din lotul cu care România a jucat la 31 mai, meci câștigat de oaspeți cu 29-6, au făcut parte George Tătăruș (în foto, în placaj), Răzvan Berbece și Sergiu Puescu cărora li s-a adăugat pentru partida din 4 iunie li s-a alăturat Ioniță Nistor. Toți cei patru internaționali U 23 sunt formați și lansați în rugbiul de performanță la nivelul seniorilor de regretatul profesor, manager și antrenor Viorel Ion și de profesorul Romeo Păun la Liceul cu Program Sportiv Focșani. George Tătăruș, acum component al formației Timișoara Saracens, a fost, ieri, căpitanul Naționalei U 23 a României. Tătăruș, Nistor și Berbece au câștigat cu LPS Focșani medaliile de argint ale Campionatului național U 19 în 2014, iar Sergiu Puescu – acum la Metrorex, este internațional U 18 al României.

În vara lui 2014, vicecampionii U 19 ai României au făcut un turneu în Franța, la Tarbes, unde au câștigat Tofeul ”Lilian Lacabanne”. Din lotul acelei echipe a Focșaniului făceau parte Alexandru Savin, acum în turneu în America de Sud cu Naționala de seniori a României, George Tătăruș, Răvzan Berbece și Ioniță Nistor.

Toți patru au confirmat, acum evoluând pentru formații de seniori din România. Berbece a fost în Naționala R 7 a României, iar Nistor, în Naționala Universitară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here