Gimnastică – Focșăneanca Ana-Maria Puiu, medalie de argint la Cupa Mondială Challenge Koper!

0
295

Gimnasta focșăneană Ana-Maria Puiu, care a reprezentat în 2018 România la Jocurile Olimpice ale Tineretului de la Buenos Aires, a reușit o nouă performanță internațională de mare prestigiu!

La a 15-a ediție a Cupei Mondiale Challenge Koper, din Slovenia, competiție care a avut loc în perioada 30 mai – 2 iunie, Ana-Maria a câștigat medalia de argint la sol, cu nota de 12.850. Sportiva de la Focșani a intrat în finala de la sol după ce în calificări fusese treia, cu 12.700, în urma altei gimnaste din România, Maria Pană, care în finală s-a clasat pe locul al patrulea. Ana-Maria Puiu a fost devansată de elvețianca Ilaria Kaeslin, care a avut nota 12.950. La paralele, Ana-Maria s-a clasat pe locul al optulea. A treia sportivă din România participantă la Cupa Mondiala Challenge Koper, Iulia Berar, s-a clasat pe locul al patrulea la bârnă, cu nota 12.250.

Cele trei gimnaste din România, componente ale Lotului Național de senioare, au fost însoțite de antrenorii Adela Popa și Florin Cotuțiu și de arbitra internațională Daniela Trandafir, care este și profesor antrenor la CSS Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here