GALERIE FOTO: Minifotbal – CS Flux Focșani a luat totul!

0
293

Favorita nr. 1 la startul sezonului a câștigat Cupa și Campionatul Ligii AutoVip

Sezonul județean oficial de minifotbal s-a încheiat duminică, 2 iunie, la Baza Energo Sport din Bariera Mărășești, odată cu jocurile ultimei etape a Ligii AutoVip. Titlul de campioană a fost adjudecat de CS Flux Focșani, formația care la startul competiție era favorita nr. 1, dar care pe parcurs a avut oscilații în urma cărora a pierdut suficient de multe puncte și s-a văzut în situația ca obținerea titlului să depindă de jocul rezultatelor ultimei runde. Contracandidata sa la titlu, ACS Mausoleul Mărășești avea nevoie de victorie în meciul cu Green Garden Odobești pentru a termina pe primul loc.

Duminică, în primul meci al zilei în Ligă, Flux-ul a defilat în compania Progresului căruia i-au administrat un convingător 9-2. A urmat întâlnirea echipelor din Mărășești și Odobești. Cu o formulă improvizată – un jucător de câmp foarte important a fost trecut ca portar – în disputa cu o adversară cu bancă de rezerve mult mai valoroasă, ACS Mausoleul a piedut cu 2-4 și a rămas în sezon doar cu titlul de campioană obținut la iarbă în Superliga Altdorf Tehnik.

CS Flux a câștigat campionatul pentru că a avut cel mai valoros – și mai numeros lot, un antrenor experimentat – Claudiu Manta, sponsori care i-au fost alături și un management care i-a asigurat toate condițiile pentru a face performanță.

CS Flux câștigase și Cupa României, vineri, 31 mai, când s-a impus în finală în fața Green Garden Odobești cu 3-2.

Pe locul al doilea în Liga AutoVip s-a clasat Green Garden Odobești iar pe locul al treilea, ACS Mausoleul Mărășești. Cele două echipe vor participa la turneul Cupei României de la Bacău, din perioada 28-30 iunie, iar campioana, CS Flux, va lua parte la Campionatul Regional Nord-Est care va avea loc la Botoșani în perioada 7-9 iunie. Tragerea la sorți a grupelor Campionatului, va fi astăzi, 4 iunie, la ora 19:30.

În preambulul celor două partide care au decis campioana, s-a jucat finala Cupei Ligii, între Real Sud și Green Garden Odobești U 23. A câștigat la lovituri de departajare Real Sud după ce la finalul timpului de joc era 0-0!

Echipe

Real Sud: Mihai Rizea, Adrian Lungu, Ciprian Dorofte, Ciprian Goia, Petru Stoica, Marian Munteanu, Florin Turcu, Irinel Sandu, Ciprian Isac.

Green Garden Odobești: Silviu Palade, Mădălin Marin, Dani Scocîlcă, Alin Bratu, Emil Nichita, Ionuț Ceaușu, Dani Ghimiș, Teo Dorobăț, Alex Gurău, Stelian Stan, Gabi Mihai, Marian Bălosu, Vasile Roșu.

Cum a fost în Liga AutoVip!

CS Flux Focșani – Progresul Focșani 9-2 (4-1)

Echipe

CS Flux: Aurelian Ionel, Florin Ciobotaru, Mihai Teodorescu – 1 gol, Marian Covaci – 2, Cătălin Grama – 1, Răzvan Crăciun, Andrei Crăciun – 2, Bogdan Grigorică, Florin Ion, Dorinel Popa, Cătălin Costin – 2.

Progresul: Cosmin Blendea, George Petculescu – 1, Alexandru Barbu, Sorin Mîndrescu – 1, Adrian Zamfir, Laurențiu Neculai, Marian Făcăeru.

Sorin Mîndrescu a deschis scorul pentru Progresul, dar Flux-ul a răspuns cu o serie de goluri care s-a oprit la 9!

Green Garden Odobești – ACS Mausoleul Mărășești 4-2 (2-1)

Echipe

Green Garden Odobești: Mihai Burdujel, Ionuț Zăgan, Ionț Nichita, Cezar Chiriță – 2 goluri, Cosmin Milea – 1, Silviu Palade, Ionuț Istrate – 1, Emil Nichita, Gheorghe Popa.

ACS Mausoleul Mărășești: Ionuț Amariei, Remus Mitală, Cosmin Pădure, Adrian Tontu, Ionuț Grigoraș, Mihai Strat, Georgian Dima – 2.

Cu un lot foarte subțire și cu un portar improvizat dintr-un apărător foarte bun – Amariei – ACS Mausoleul a încercat să țină ritmul cu o adversară foarte bună. A egalat de două ori, la 2-2 a trimis de două orin mingea în barele porții apărate de Mihai Burdujel, s-a făcut 3-2 pentru Odobești, după care Sică Mitală a respins cu mână mingea care intra în gol, a fost eliminat și echipa sa a rămas în patru jucători de câmp. Arbitrii au dat penalty-ul cuvenit care a fost transformat și, la 4-2, meciul era jucat iar mărășeștenii pierdeau un titlu în care au sperat până în ultima etapă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here