Poliţist ucis în judeţul Timiș; ministrul Carmen Dan transmite condoleanţe familiei

0
416

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, transmite condoleanţe familiei şi colegilor poliţistului din judeţul Timiş ucis duminică într-o misiune de capturare a unui bărbat dat în urmărire naţională pentru tâlhărie, ea făcând totodată la forţele de ordine implicate în căutarea criminalului să depună toate eforturile pentru găsirea acestuia. „Doresc să transmit şi pe această cale sincere condoleanţe soţiei, copiilor şi colegilor poliţistului ucis astăzi în misiune. Sunt profund îndurerată de faptul că un poliţist cu o carieră de peste 20 de ani, care s-a luptat în fiecare zi cu cei certaţi cu legea, a sfârşit atât de tragic. Totodată, apreciez faptul că poliţistul rănit în aceeaşi misiune s-a întors pentru a îl căuta pe criminal, după ce a primit îngrijiri medicale. Îi mulţumesc pentru dăruire şi profesionalism!”, afirmă ministrul Carmen Dan, într-o postare pe pagina sa de facebook.

Totodată, ministrul Dan menţionează că a solicitat conducerii Poliţiei Române să facă tot posibilul şi să mobilizeze toţi poliţiştii disponibili pentru capturarea criminalului. „La Timiş au fost trimişi în sprijin colegi din Bucureşti, de la Institutul Naţional de Criminalistică, de la Direcţia Investigaţii Criminale şi de la Serviciul pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale. În căutări sunt angrenaţi şi ofiţerii de la Direcţia Operaţiuni Speciale. Fac un apel la toate forţele de ordine care participă la căutarea criminalului să depună toate eforturile pentru ca acest criminal să fie găsit!”, mai spune ministrul Carmen Dan, în mesajul postat pe facebook.

Un poliţist de 43 de ani a fost împuşcat mortal, duminică după-amiaza, pe raza localităţii timişene Izvin, în timp ce se afla într-o misiune de prindere a unui tâlhar dat în urmărire naţională. Agresorul înarmat a fugit, pentru prinderea acestuia fiind desfăşurată o operaţiune a poliţiştilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here