Handbal – Marian Valentin Mocanu de la CSM Focșani 2007, la Lotul Național!

0
1421

  

  • Împreună cu Bogdan Rață, extrema stângă a Focșaniului s-a prezentat aseară, la convocare, la Rin Grand Hotel

         Marian Valentin Mocanu, extrema stângă a CSM Focșani 2007, a fost convocat în premieră la un lot național al României. Este cel mai important lot, cel de seniori, care se pregătește pentru jocurile cu Portugalia și Franța din preliminariile Campionatului European. O convocare similară a primit cu puțin timp în urmă, și colegul de echipă al lui Vali Mocanu, pivotul Bogdan Rață. Cei doi jucători ai CSM 2007 s-au prezentat aseară la București, la Rin Grand Hotel, unde s-a reumit Lotul Național cu care se vor pregăti în perioada 2-17 iunie.

Produs sută la sută al școlii de handbal de la Focșani, unde a fost antrenat de profesorii Florin Drăgan, Lucian Tucan, la juniorii Liceului cu Program Sportiv,  apoi a fost promovat la echipa de seniori a CSM 2007 de profesorul Viorel Ciubotaru, Vali Mocanu mi-a declarat: ”Sunt foarte fericit pentru această convocare, este prima pentru mine, sper să profit de aceasta șansă la maxim și să nu dezamăgesc pe nimeni dintre cei care au încredere în mine și posibilitățile mele ca handbalist!”

În ultimii doi ani, de la CSM Focșani au fost convocați la Lotul Național de seniori Bogdan Rață, Bogdan Moisă, Attila Eros și Valentin Mocanu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here