Handbal, juniori 2 – CSS Focșani, medalii de argint la categoria Speranță la Campionatul Național!

0
303

 

  • În finală, focșănenii au fost întrecuți de LPS Suceava cu 31-28 (14-12)

 Lotul CSS Focșani: Nichițelea, Cabalortă, Bardan – portari, Boghian, Eduard Duțulescu, Iorga, Gheorghiță, Istrate, Ionel, Șeitan, Bîrlă, Mijalkovic, Postelnicu, Burcezan – jucători de câmp. Antrenor, Lucian Tucan

          Juniorii 2 ai CSS Focșani, pregătiți de antrenorul emerit Lucian Tucan au încheiat sezonul competițional 2018-2019 cu un rezultat foarte bun! În turneul final Speranță, care a avut loc la Turda începând cu joi, 30 mai, tinerii handbaliști focșăneni s-au clasat pe locul al doilea și au primit medaliile de argint. Doi dintre elevii profesorului Tucan au primit și premii individuale ca recunoaștere oficială a calităților loc: Răzvan Gheorghițăcel mai bun inter stâng și cel mai bun jucător al turneului și Eduard Duțulescu, cea mai bună extremă dreapta.

În finală, ieri, 2 iunie, de la ora 12:00, CSS Focșani a întâlnit fosta colegă de grupă din faza semifinală a Campionatului, LPS Suceava, cu care acolo terminase le egalitate în Sala Polivalentă și pierduse în deplasare. Cele două formații se cunoșteau foarte bine iar meciul se anunța foarte greu pentru ambele grupări. După joc, profesorul Tucan mi-a spus: ” Știam că va fi dificil astăzi. Am muncit foarte mult ca să câștigăm, dar am avut în față un portar în formă extraordinară. Și al nostru a fost foarte bun, dar pe al Sucevei nu l-am văzut niciodată apărând așa. Îi felicit pe jucători pentru modul în care au evoluat în acest joc. Dar și în întregul turneu, în care au crescut – ca nivel al prestațiilor de la meci la meci. Mă bucură că au făcut asta, dar și că am dat cel mai bună jucător, cel mai bun inter stânga și cea mai bună extremă dreapta. Până la urmă este un sezon încheiat cu bine!”

În precedentele jocuri, CSS Focșani a trecut cu 35-25 de CSS Târgu Jiu, cu 23-21 de HC Beldiman Arad, cu 37-17 de CS Dinamo București iar în semifnaă, cu 30-29 de LPS Târgu Mureș, la capătul unei dispute în care au întors de la 28-29 cu două goluri consecutive pe final de meci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here