GALERIE FOTO: O mulțime de copii au răspuns apelului ”Hai cu noi în Țara Campionilor!”

0
85

 

  • Acțiunea a fost susținută de foști sau actuali mari campioni!

           Federația Română de Gimnastică în colaborare cu Primăria Focșani și secția de gimnastică a CSS Focșani a organizat o remarcabilă activitate de destinată copiilor care doresc să intre în ”Țara Campionilor” gimasticii.

Pe scena din Piața Unirii sâmbătă, 1 Iunie, au urcat micuțele gimnaste de la CSS Focșani, participante la competițiile naționale din acest an, iar în fața scenei, pe un minitraseu de inițiere în gimnastică, zeci de copii au intrat și au fost ajutați de mari sau foști mari campioni ai gimnasticii românești, precum Marius Urzică sau Laris Iordache, dar și de profesori antrenori ai CSS Focșani să exerseze diverse exerciții pentru începători.

La activitatea de promovare a gimasticii au participat și primarul Cristi Valentin Misăilă, dar și președinta Federației Române de Gimnastică, fost campioană mondială și olimpică de la Andreea Răducan.

Imaginile ce însoțesc textul spun suficient de multe despre bucuria copiilor, despre marele lor grad de interes pentru gimnastică. Despre reușita unei inițiative în totul lăudabile. Câștigători au fost toți copiii participanți!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here