GALERIE FOTO: Handbalistul Attila Eros s-a însurat cu o fată de la Focșani!

0
3286

 

  • Andreea Rotariu, noua doamnă Eros, a fost o valoroasă judoka la LPS Focșani

          Attila Eros, interul dreapta al echipei Focșaniului, este bărbat însurat începând de sâmbătă, 1 iunie, ora 15:35, atunci când a răspuns cu Da! la întrebarea ofițerului stării civile dacă o ia în căsătorie de bună voie și nesilit de nimeni pe domnișoara Andreea Rotariu! Prezent la ceremonie în foaierul Teatrului Municipal Gh. Pastia, acolo unde a fost oficiată căsătoria civilă a lui Ati cu Andreea, am suprins pentru cei care îi cunosc și apreciază pe cei doi sportivi câteva imagini sugestive, cred, pentru modul în care tinerii însurăței au trăit clipa!

Dacă despre Attila Eros iubitorii handbalului știu foarte multe ca jucător pe terenul de handbal, pot adăuga că în civil ”fotografiați-mă acum că nu știu când mai aveți ocazia să mă vedeți îmbrăcat așa”, mi-a spus – este un tânăr agreabil, elegant, curtenitor, cu umor. Și se arată că va fi un soț foarte bun pentru Andreea, fostă valoroasă judoka la LPS Focșani, cu performanțe naționale de foarte bun nivel și frumoasă și elegantă domnișoară până sâmbătă, după aceea, frumoasă și elegantă doamnă.

La ceremonia cununiei civile – care s-a dorit a fi cât mai discretă, lui Ati și Andreei le-au fost alături familiile și directorul tehnic și antrenorul Viorel Ciubotaru, directorul CSM Focșani 2007 împreună cu frumoasa doamnă Daniela. O surpriză – plăcută pentru cei doi tineri însurăței: Mihai Pilă, ca reprezentant al galeriei echipei de handbal le-a oferit un frumos buchet de flori.

Monitorul de Vrancea le urează lui Ati și Andreei ”Casă de piatră!” și copii frumoși, sănătoși și sportivi!

Nunta, așa cum mi-a spus Ati, va fi anul viitor!

În ultimii ani au mai devenit bărbați la casa lor în timp ce erau jucători ai   Focșaniului – dacă nu am uitat pe cineva, Robert Popa, Iulian Neață, George Cadăr, Marius Cloșcă, și Bogdan Rață! E de bine, zic!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here