GALERIE FOTO: A fost și o sărbătoare a sportului de Ziua Copiilor!

0
164

 

  • Piața Unirii a fost ocupată de copii – sportivi sau doar iubitori de mișcare, de ziua lor

          Ziua Copiilor a fost omagiată și prin sport de sute de copii care au pus sub ocupația bucuriei, de ziua lor, Piața Unirii din Focșani. Pe esplanada din fața Palatului Administrativ și în partea de piață din imediata apropiere au venit de la la 10:00 până la 12:30, cei mai tineri sportivi ai CSM Focșani 2007, dar și ai LPS Focșani, care au făcut demonstrații urmărite de numeroși spectatori dornici să vadă de foarte aproape, să încurajeze și să aplaude campioni sau medaliați la taekwondo, karate, fotbal, handbal, baschet, șah. Iar la atletism, în joc au intrat și copii veniți în Piață pentru spectacolul cultural artistic, dovadă a atracției pe care sportul – și joaca prin sport – o exercită asupra copiilor.

Foarte tinerii sportivi s-au întâlnit și cu primarul Cristi Valentin Misăilă care i-a felicitat – pe ei ca și pe părinții, bunicii și antrenorii lor, și cărora le-a oferit pungi cu cadouri de 1 iunie. Practic, toți copiii care au participat la demonstrațiile sportive de 1 Iunie, dar și cei care au fost între spectatori, au primit asemenea cadouri oferite de Consiliul Local și Primăria Focșani.

Cum a fost de 1 Iunie pe esplanada Palatului Administrativ și în zona alăturată, până dincolo de obelisc, puteți vedea din imaginile ce însoțesc textul!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here