ULTIMA ORĂ! Doi tineri au tâlhărit un bărbat în zona fostei gări din Odobești; ei au fost arestați

0
839

 

ARESTAȚI PENTRU TÂLHĂRIE

Doi tineri, de 17, respectiv 22 de ani au fost arestați preventiv pe o perioadă de 30 de zile, fiind bănuiți de comiterea unei tâlhării pe raza orașului Odobești. Cei în cauză au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Vrancea.

La data de 1 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Odobești au identificat și reținut doi tineri din județul Iași, bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

În fapt, la data de 1 iunie, ora 18.45, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat, în vârstă de 54 de ani, din comuna Țibănești, județul Iași cu privire la faptul că, în timp ce se afla în proximitatea fostei stații CFR a orașului, prin violențe a fost deposedat de suma de 200 de lei de către două persoane.

Din cercetări a reieșit că, inițial, cei doi ar fi amenințat bărbatul cu acte de violență, iar ulterior l-ar fi lovit cu pumnii în zona feței și i-ar fi sustras din buzunarul hainei suma de 200 de lei. Cei doi tineri, de 17 ani, respectiv 22 de ani, din județul Iași au fost depistați de polițiști la scurt timp după comiterea faptei, circa 80% din suma de bani sustrasă fiind recuperată. Tinerii au fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie. Ulterior, pe numele acestora magistrații au emis mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză.

IPJ Vrancea, 3 iunie 2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here