GALERIE FOTO: Festivitate de absolvire la Colegiul Național „Spiru Haret“ din Focșani

0
115

Elevii claselor a XII-a de la Colegiul Național „Spiru Haret“ Focșani au participat, vineri, la festivitatea de absolvire a licelui. Evenimentul a avut loc la Ateneul Popular Mr. Gh. Pastia, în prezența a numeroși părinți. Tinerii absolvenți au primit premii și diplome de merit de la diriginți. Alături de elevi s-au aflat și cadrele dicatice, dascălii care timp de patru ani le-au călăuzit pașii spre viitor.

Absolvenții au prezentat filmulețe cu momente deosebite petrecute alături de colegi și profesori, pe parcursul anilor de studiu, și au mulțumit dascălilor și părinților pentru faptul că au fost mereu alături de ei.

Cursul festiv de absolvire a fost organizat la aproximativ două săptămâni de la data la care Colegiul Național Pedagogic ”Spiru Haret” Focșani, emblema învățământului pedagogic vrâncean, a sărbătorit împlinirea a 150 de ani de activitate. „Cum sunt elevii Colegiul Național Pedagogic ”Spiru Haret”? A fi astăzi elev la PEDA este o cinste și o mare responsabilitate în același timp. Elevii noștri sunt sufletiști și altruiști, sârguincioși, talentați, implicați în diverse proiecte, dornici de afirmare, atașați de profesori și de școala lor. 150 de ani de realizări, succese și performanțe frumoase, pe parcursul cărora cei mai experimentați și devotați dascăli au tras brazde adânci în sufletele și inimile copiilor. În acest context de sărbătoare și bilanț, putem să afirmăm cu toată convingerea că avem în spate o impresionantă muncă și efort concentrat. Emblema deja consacrată de PEDA (profesionalism, educație, dăruire, altruism) înseamnă, în aria învățământului vrâncean, valoare. Înseamnă profesori de elită care sunt alături cu știința şi sufletul de elevii lor“, se arată într-un comunicat al Colegiului Pedagogic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here