Angajați ai MAI, premiați în cadrul Cupei Integrității la tenis de masă

0
178

Lucrători din cadrul Ministerului Administrației și Internelor (MAI) de pe raza județului Vrancea, dar și alți invitați au participat la Cupa Integrității la tenis de masă, joi. Evenimentul s-a desfășurat în sala de atletism a Colegiului Naţional “Al. I. Cuza” Focşani și a avut loc cu ocazia sărbătoririi Zilei Aniversare a Direcției Generale Anticorupție.

Cu ocazia sărbătoririi Zilei Aniversare a Direcției Generale Anticorupție, Serviciul Județean Anticorupție Vrancea din cadrul Direcției Generale Anticorupție, cu sprijinul Asociației Sportive “Tomiță Lazăr” din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea a organizat “Cupa Integrității” – activitate sportivă constând într-o competiție de tenis de masa susținută în data de 30.05.2019 în sala de atletism a Colegiului Naţional “Al. I. Cuza” Focşani. La eveniment au participat un număr de 12 concurenți din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea, Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Vrancea, Serviciul Județean Poliție Transporturi Vrancea, Penitenciarul Focșani și Poliția Locala Focșani.

Pe podium s-au clasat:

1. plutonier adjutant Bodea Vasile – Inspectoratul pentru Situații de Urgență al Județului Vrancea;

2. comisar-șef Vasiloiu Mihai – Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea;

3. agent principal Apostu Laurențiu – Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea;

Mulțumim tuturor participanților și persoanelor – partenerilor pentru implicare și sprijin!”, au precizat reprezentanții Serviciului Județean Anticorupție Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here