Gimnastică – Focșăneanca Ana Maria Bărbosu, campioana națională absolută din 2018, la Trnava GymFestival, în Slovacia!

0
264

Ana Maria Bărbosu, gimnasta formată la Focșani unde a fost pregătită de profesorii antrenori Daniela Trandafir și Cezar Stoica, acum la Centrul Olimpic Național pentru Junioare de la Deva, unde este antrenată de profesorii Lucian Sandu și Raluca Berger, participă în zilele de 1 și 2 iunie, cu alte patru colege de lot la Trnava GymFestival, în Slovacia, o competiție de tradiție pentru junioare.

Tot la CNOPJ Deva se pregătește și colega de la Focșani a Anei-Maria, Iulia Trestianu, eleva acelorași antrenori Daniela Trandafir și Cezar Stoica. Ambele sportive vor participa, la 9 iunie, la evaluarea finală a proiectului ”Țară, țară vrem campioane, inițiat în urmă cu 5 ani de celebrii antrenori Octavian Bellu și Mariana Bitang și susținut de OMV Petrom și din care cele două mari talente ale gimnasticii românești au făcut parte.

Concursul pentru evaluare va fi la Izvorani unde ”aproape 50 de micuțe gimnaste sunt așteptate pentru a-și prezenta elementele și integralele la care au lucrat în ultimul an de zile, luptând bineînțeles și pentru medaliile puse în joc”, așa cum scrie pe site-ul FR Ginmnastică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here