GALERIE FOTO: Secția Moto a ACS Odobești – creatoare de evenimente sportive și performer în concursuri!

0
399

Odobeștiul este unul dintre cele mai importante centre de motociclism din zona Moldovei. Aici sunt organizate, periodic, evenimente specifice sportului cu motor, cu participarea a numeroși concurenți și a foarte multor spectatori.

Președintele Secției de Motociclism a ACS Odobești, Georgian Mocanu, mi-a spus că ”Pasionații moto, atv și enduro au găsit la Odobești sprijin consistent din partea domnului primar Daniel Nicolaș. De la înființarea secției în anul 2018, a fost gazda unor competiții precum Odofolk Festival, Drumul mausoleelor pe motocicletă, Etapa națională de enduro-cross etc., care au pus în valoare istoria, tradițiile și frumusețile orașului viilor domnești!”.

Chiar dacă foarte tânără, Secția moto a ACS Odobești, prin sportivii săi, a obținut și obține și performanțe interne și internaționale. Cele mai recente au fost la sfâșitul săptămânii trecute, când sportivi ai clubului au urcat pe podium la 2 categorii foarte importante, la Campionatul Național de Viteză pe circuit, de la Adâncata, organizat de Federația Română de Motociclism: locul 3 la clasa Superbike, prin Iulian Trifan și locul 3 la clasa Supersport, prin Florin Bîrlădeanu.

În calendarul Federației pentru acest an este prevăzută la Odobești etapa națională de enduro-cross iar în premieră pentru oraș va fi Gala Campionilor Federației Române de Motociclism!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here