Șoferi băuți sau fără permise, depistați de polițiști în trafic

0
423

Cercetati pentru infracțiuni la regimul rutier

Sâmbătă, 25 mai a.c., ora 14.50, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Gugești au depistat un bărbat, de 33 de ani, din comuna Slobozia Bradului, în timp ce conducea o autoutilitară pe DC 160 Slobozia Bradului, deși nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Duminică, 26 mai a.c., ora 03.56, polițiștii Serviciului Rutier au depistat un bărbat, de 47 de ani, din Bordești, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul București, din municipiul Focsani, sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal.

La data de 26 mai a.c., ora 15.00, polițiștii Serviciului Rutier au depistat un bărbat, de 34 de ani, din județul Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 119 C, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal.

Tot duminică, 26 mai a.c., ora 18.55, pe D.N.2, în localitatea Dumbrăveni, polițiștii Serviciului Rutier au depistat un bărbat, de 25 de ani, din comuna Cochirleanca, județul Buzău, în timp ce conducea un autoturism, deși avea acest drept suspendat.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal.

Biroul de presă al IPJ Vrancea, 27 mai

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here