Bărbat în stare gravă la spital după ce a fost bătut de un consătean, pe islaz

0
3041

Doi minori au ajuns la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) a Spitalului Județean, în cursul zilei de duminică, pentru îngrijiri medicale. Potrivit buletinului de presă al spitalului, o fetiță în vârstă de doar un an a ajuns duminică după amiază, în jurul orei 15.00, la UPU, după ce s-a opărit. Aceasta prezenta „arsură grad II prin lichid fierbinte”. Copila nu a rămas internată.

O altă fetiță, în vârstă de patru ani, din Focșani, a fost adusă duminică după amiază la UPU, în jurul orei 16:20, după ce a căzut de pe un tobogan. Aceasta a fost diagnosticată cu „traumatism de cot stâng prin cădere de la alt nivel”. Potrivit buletinului de presă al spitalului, părinții copilei au refuzat ca aceasta să rămână internată.

Tot la sfârșitul săptămânii trecute, la UPU a fost adus în stare gravă un bărbat în vârstă de 69 de ani, din comuna Tătaranu, victimă a unei agresiuni. Potrivit buletinului de presă al spitalului, bărbatul prezenta „traumatism cranio-facial prin agresiune”. El a fost internat în cadrul secției de Chirurgie Buco-Maxilo-Facială. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. „Sâmbătă, 25 mai a.c, în jurul orei 18.30 polițiștii din cadrul Postului de Poliție Tătăranu au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că un bărbat, de 69 de ani, din localitate, în timp ce se afla pe islazul satului, pe fondul consumului de alcool ar fi fost lovit de către un bărbat de 34 de ani, din aceeași localitate. Pe numele acestuia din urmă a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, au precizat reprezentanții Biroului de Presă al IPJ Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here