ULTIMA ORĂ! FOTO! Mașini de 4,8 milioane euro în Piața Unirii! A început SAV 2019

0
907

Salonul Auto Vrancea „SAV 2019“ a adus cele mai noi modele auto în Piața Unirii din Focșani. Pot fi admirate modele de la mărci precum Mercedes, Audi, Dacia, Volkswagen, Renault, Hyundai, Skoda, Toyota, Skoda, Honda, Fiat, Ford, Suzuki Peugeot, Jeep. Sunt prezente modelele hibrid de la Hyundai, Toyota, Honda. Deschiderea evenimentului a fost făcută de primarul Cristi Misăilă, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Vrancea, Sorin Vornic, cei doi vicepreședinți ai Consiliului Județean Vrancea, Ionel Cel Mare și Dănuț Cristian.

Ediția din acest an arată că distribuitorii auto sunt tot mai interesați de piața din Vrancea, SAV fiind o oportunitate pentru a prezenta ultimele noutăți din domeniul auto, de a se menține deschiși către clienții din județ. Președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Vrancea, Sorin Vornic, a arătat că la ediția din acest an sunt prezente 22 branduri auto, cu 128 modele de autoturisme. În total, în Piața Unirii sunt expuse autoturisme în valoare de 4,8 milioane euro. Sorin Vornic a arătat că toate cifrele arată interesul dealerilor de autoturisme pentru cel mai important eveniment auto din regiune. Motivul organizării Salonului Auto este de a promova industria auto la un mod profesional, a subliniat Sorin Vornic, care a mulțumit Primăriei Focșani și Consiliului Județean pentru implicarea în realizarea ediției din acest an a Salonului Auto.

Primarul Cristi Misăilă a felicitat organizatorii SAV 2018 pentru modul în care au organizat evenimentul și a prezentat strategia municipalității, prin înființarea stațiilor electrice de încărcare rapidă, achiziția de autobuze electrice. De asemenea, prin proiectele cu fonduri europene se dorește încurajarea folosirii mijloacelor de transport în comun electrice, municipiul Focșani urmând să devină singurul municipiu din zona Moldovei unde transportul public va fi în întregime electric.

Prezent la eveniment, comisarul șef Daniel Fătu, șeful Biroului Rutier Focșani, i-a felicitat pe dealerii auto pentru că promovează autoturismele noi, ceea ce înseamnă o siguranță sporită în trafic dar și o reducere a noxelor emise.

Mesajul președintelui Consiliului Județean, Marian Oprișan a fost transmis de vicepreședintele Dănuț Cristian. Astăzi, 24 mai, începe a 17-a ediție a Salonului Auto Vrancea, eveniment organizat și susținut de Consiliul Județean Vrancea, alături de Camera de Comerț, Industrie și Agricultura Vrancea și Primăria Municipiului Focșani, cărora aș dori să le mulțumesc pentru implicare. Salonul Auto Vrancea s-a dovedit a fi de-a lungul timpului un important punct de intâlnire și interacțiune al profesioniștilor din industria auto, prin participarea reprezentanților celor mai importanți producători auto și a publicului specializat și iubitor de mașini. Evenimentul îmbină experiența edițiilor organizate până în prezent cu dinamica contextului inovativ și economic actual desfășurându-se pe perioada celor 3 zile într-un adevărat centru de afaceri al domeniului auto„, se arată în mesajul președintelui Marian Oprișan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here