Mureş: Două persoane au murit şi patru au fost rănite într-un accident pe DN 15, în Brâncoveneşti

0
419

Două persoane au murit şi patru au suferit răni uşoare într-un accident rutier produs miercuri pe Drumul Naţional 15, între Brâncoveneşti şi Suseni, între un tir şi două autoturisme, unul dintre acestea având număr de corp diplomatic. „Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Reghin au fost sesizaţi prin apel 112 despre producerea unui accident rutier în localitatea Brâncoveneşti. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, iar din primele cercetări efectuate la faţa locului a reieşit că s-a produs o coliziune între un tir şi două autoturisme, în urma căreia a rezultat răsturnarea tirului, iar cele două autoturisme au părăsit partea carosabilă, intrând în şanţul de pe marginea drumului. Din nefericire, în urma accidentului a rezultat decesul a două persoane”, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş, în accident au fost implicate un TIR care transporta tocătură lemnoasă şi două autoturismei.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că accidentul, produs pe DN 15 (E 578), la kilometrul 114+200 de metri, între localităţile Suseni şi Brâncoveneşti, judeţul Mureş, a avut loc pe fondul neacordării de prioritate. La faţa locului a fost solicitat şi un elicopter SMURD. Potrivit unor surse, maşina cu număr de corp diplomatic ar aparţine Ambasadei Albaniei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here