Grădinița de vară 2019 – program lansat de Primăria Focșani și ISJ Vrancea

0
1465

Încă una dintre promisiunile făcute focșănenilor devine realitate, Primăria Municipiului Focșani urmând să dea startul, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Vrancea, programului Grădinița de vară – ediția 2019.

În cadrul acestui program, focșănenii își vor putea aduce copiii la grădiniță și în timpul vacanței de vară. Pentru a putea beneficia de noua facilitate, părinții care au copii la grădiniță și vor să participe la această activitate estivală, trebuie să depună o solicitare în acest sens la unitatea școlară la care sunt cei mici înscriși.

Menționăm faptul că în cerere va trebui precizată și perioada în care se dorește ca cel mic să participe la Grădinița de vară.

Toate cererile vor fi centralizate, iar ulterior Primăria Municipiului Focșani și Inspectoratul Școlar Județean Vrancea vor stabili împreună care grădinițe intră în program. Această hotărâre va fi luată în funcție de numărul de solicitări primite și de grădinițele care nu vor intra în această vară în lucrări de reabilitare.

De asemenea, dorim ca acest program să devină unul permanent, dând astfel ocazia copiilor noștri să aibă și în timpul sezonului estival parte de atenție și educație școlară, dar să și venim astfel în sprijinul părinților, știut fiind faptul că pentru mulți dintre ei este o reală problemă cu cine să îi lase pe cei mici în timpul zilei pe perioada vacanței de vară.

Primar

Cristi Valentin Misăilă

Sursa foto: Primăria municipiului Focșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here