Fotbal, juniori A1 – Campioana Vrancei, Victoria Gugești, pregătește dubla cu ACS Comunal Cazasu!

0
1075
  • Jocurile interjudețene, eliminatorii, vor avea loc la 6 și 9 iunie

Echipa de fotbal Victoria Gugesti Juniori A1: Cristi Blăjel, Marian Manta, Dorin Damache, Andrei Sandu, Cosmin Bratu, Dorin Constantin, Gabriel Mușat, Alin Pupăză, Ștefan Mereuța, Ionuț Mazilu,

Cătălin Manea, Paul Nichita, Sebastian Filip, Aurelian Buică, Paul Marcu, Alin Oprea.

Antrenor, Săndel Vasile

Președinte, Cosmin Talpan

Campionatul Județean de fotbal 19 ani – A1 a fost câștigat, în ediția 2018-2019 de Victoria Gugești, la mare luptă cu FC Panciu. Titlul a fost decis sâmbătă, 18 mai, când gugeștenii au început meciul de la Dumbrăveni cu pasiv de două puncte față de pănceni care câștigaseră, cu două zile mai devreme și trecuseră în fruntea clasamentului. Victoria era obligată să câștige partida cu CSC, pentru a-și valorifica parcursul excelent de până în etapa a 8, când au terminat la egalitate, la Cotești și defecțiunea din penultima etapă – înfrâgere acasă cu FC Panciu. Tinerii fotbaliști pregătiți de Careca senior au jucat însă suficient de bine și s-au impus cu 5-3, devenind campioni ai Vrancei. Și câștigând dreptul de a reprezenta Vrancea în următoarele etape ale competiției juniorilor A1. Prima dintre acestea va fi dubla interjudețeană eliminatorie cu reprezentanta județului Brăila, ACS Comunal Cazasu. Meciurile vor avea loc în zilele de 6 și 9 iunie.

După meciul de la Dumbrăveni, de sâmbătă, 18 mai, președintele secției de juniori a Victoriei Gugești, Cosmin Talpan, mi-a declarat: ”Îi felicit pe băieți pentru cu jocul cu CSC Dumbraveni în care s-a decis campioana județului la A 1, ca și pentru modul în care au jucat în întregul campionat. Felicit de asemenea pe domnul antrenor Săndel Vasile, cel care își dedică din timpul lui liber pentru acești băieți minunați. Mulțumim și conducerii locale, domnului primar Vasile Vatră, Consiliului Local care ne asigură toate condițiile pentru a face performanță. Precizez că domnul primar ne-a însoțit la toate jocurile din deplasare iar la cele de acasă a fost mereu suporterul nostru. Acum, pregătim jocurile cu echipa din Cazasu, astfel încât să ne calificăm în faza următoare a campionatului și facem, astfel cinste, comunei Gugești și Județului Vrancea!”

În campionatul județean tocmai încheiat, Victoria Gugești a câștigat 8 dintre jocurile disputate, a terminat unul la egalitate și a pierdut unul, cu FC Panciu, care i-a fost adversară redutabilă. Ambele formații oferă resurse pentru formațiile de seniori din Superliga Altdorf Tehnik. La Victoria au și debutat pentru seniori Marian Manta, golgeterul campionatului A1 cu 20 de goluri, și căpitanul Dorin Damache.

Echipa de juniori A1 a Victoriei Gugești este un proiect început în urmă cu doi ani, cu participarea ca antrenor a fostului fotbalist Săndel Vasile și care începe, iată, să aibă rezultate notabile, nu doar prin câștigarea Campionatului județean, ci și prin promovarea la seniori a unor jucători, în afara lui Manta și Damache, la Victoria Gugești, fiind promovați la echipa de Ligă a III-a a CSM Focșani 2007 frații Alexandru și Andrei Apenciucesei!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here