40 de preșcolari și școlari, învățați să circule corect cu bicicleta

0
58

EDUCAȚIE RUTIERĂ LA VELO PARK: ÎNVĂȚĂM SĂ CIRCULĂM CORECT!

Polițiștii Biroului Rutier Focșani continuă lecțiile de educație rutieră la Velo Park. Astfel, (marți) s-au întâlnit cu 40 de preșcolari și școlari la Velo Park, loc în care copiii pot învăţa într-un mod activ, dar în perfectă siguranţă, cum să utilizeze bicicleta ca mijloc de transport sau recreere.

Referitor la deplasarea pe bicicletă, având în vedere apropierea vacanței de vară, polițiștii rutieri au ținut să le sublinieze copiilor că nu au voie să conducă bicicleta pe drumurile publice până la împlinirea vârstei de 14 ani.

Ținând cont de importanța cunoașterii regulilor rutiere și a faptului că educația rutieră trebuie să înceapă încă din primii ani de școală, polițiștii rutieri vor continua aceste activități în fiecare zi de marți și joi, între orele 9.00 – 11.00, în cursul anului școlar. Polițiștii rutieri îi vor aștepta pe cei mici să învețe ce reguli de circulație trebuie să respecte pe drumul către școală, locul de joacă sau către casă, inclusiv semnificația semnelor de circulație.

Biroul de presă al IPJ Vrancea, 22 mai

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here