Sensul giratoriu de la intrarea în Focșani. Primăria Focșani acuză minciunile și manipularea PNL-iștilor

0
3273

Biroul de presă al Primăriei municipiului Focșani a transmis ieri un comunicat în care arată că „Minciuna și ura sunt armele electorale ale PNL”. „Disperați că vor pierde și aceste alegeri, peneliștii aruncă pe piață tot felul de minciuni. Ultima de acest gen privește interesul brusc pe care îl manifestă liberalii pentru siguranța focșănenilor în trafic. Mai precis, anunță cu surle și trâmbițe că au propus alocarea în bugetul de stat pe 2019 a sumei de un milion de lei, Ministerului Transporturilor, pentru realizarea obiectivului de investiții “Amenajare intersecție cu sens giratoriu între E85 și B-dul București, în Municipiul Focșani””, se arată în comunicatul de presă.

Trebuie precizat că Șoseaua de Centură a municipiului, respectiv Calea Moldovei și Calea Munteniei, este în administrarea Primăriei Focșani, nu la Ministerul Transporturilor. Adică investițiile trebuie realizate de administrația focșăneană, nu pot fi alocate fonduri decât pentru proiecte inițiate de Primărie, nu prin Ministerul Transporturilor. Pe de altă parte, este de notorietate opoziția făcută de toți consilierii PNL în Consiliul Local la proiectele Primăriei Focșani pentru modernizarea Șoselei de Centură. Liberalii s-au opus încă de la proiectul prin care Șoseaua trecea la administrația locală, deși aceasta era singura șansă pentru a obține fondurile europene necesare lucrărilor de modernizare.

Mai mult, toți consilierii locali PNL s-au opus și au blocat în ședința Consiliului Local Focșani de săptămâna trecută tocmai proiectul de infrastructură care prevede, printre altele, exact realizarea unui sens giratoriu la intrarea în Focșani, dinspre Golești, dar și la intersecția str. Revoluției cu Calea Munteniei (benzinăria Petrom V). Este un proiect care a trecut toate etapele de evaluare și pentru care, după transmiterea tuturor documentelor, urmează semnarea contractului de finanțare și demararea procedurilor de achiziție publică. „Din păcate însă, liberalii blochează TOATE proiectele importante de infrastructură pentru că scopul lor este să distrugă, nu să construiască. Dovadă în acest sens stă chiar faptul că aceiași liberali care acum plâng cu lacrimi de crocodil de grija focșănenilor nu au fost de accord în ședința Consiliului Local din data de 29 august 2018 cu proiectul de hotărâre privind “Resistematizarea infrastructurii de transport la nivelul Municipiului Focșani, în vederea creșterii atractivității și accesibilității deplasărilor cu transportul public, cu bicicleta și pietonale” ca de obicei abținându-se de la vot și de această dată. Domnilor liberali, terminați cu prostiile și minciunile! Întelegeți odată pentru totdeauna că focșănenii și românii s-au lămurit cine sunteți cu adevărat! Și mai ales, întelegeți că noi toți ne-am săturat de răutatea și ura cu care vreți să îi învrăjbiți pe români contra românilor! Vreți… dar nu o să reușiți pentru că Adevărul va birui întotdeauna Minciuna!”, se mai arată în comunicatul de presă al Primăriei Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here