Scarlett Johansson s-a logodit cu un scenarist şi prezentator de televiziune

0
47

Actriţa Scarlett Johansson şi Colin Jost, scenarist şi coprezentator al emisiunii de satiră şi umor „Saturday Night Live”, s-au logodit, informează site-ul revistei americane People. Informaţia despre logodna celor două vedete, a căror relaţie a început în urmă cu doi ani, a fost confirmată duminică de agentul de presă al actriţei, Marcel Pariseau. Deocamdată, nu a fost stabilită data căsătoriei, a precizat Marcel Pariseau.

Acesta va fi primul mariaj pentru Colin Jost, un star în vârstă de 36 de ani al emisiunii „Saturday Night Live”, şi al treilea mariaj pentru actriţa americană. Scarlett Johansson, în vârstă de 34 de ani, a finalizat în septembrie 2017 divorţul de cel de-al doilea soţ al ei, Romain Dauriac, cu care se căsătorise în 2014. Cei doi au împreună o fiică, Rose, în vârstă de patru ani. Scarlett Johansson a fost căsătorită şi cu actorul Ryan Reynolds în perioada septembrie 2008 – decembrie 2010.

Actriţa americană şi Colin Jost au apărut pentru prima dată în public în calitate de cuplu în noiembrie 2017 şi, cel mai recent, la premiera din Los Angeles a filmului „Avengers: Endgame”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here