Peste o sută de artiști pe scena Casei de Cultură, în Traviata

0
134

Teatrul Oleg Danovski și Adrenalitera au deosebita plăcere de a vă invita joi, ora 19:00, la Casa de Cultură „Leopoldina Bălănuță”, la primul mare spectacol de operă cu orchestră live jucat la Focșani: Traviata. Evenimentul grandios reunește pe scenă peste 100 de artiști, vedete ale artei lirice, cor, balerini și instrumentiști.

Traviata este un spectacol de operă în trei acte, compusă de Giuseppe Verdi pe libretul în limba italiană al lui Francesco Maria Piave. La baza operei stă romanul lui Alexandre Dumas fiul, Dama cu camelii. Spectacolul de la Focșani se bucură de o distribuție de mare calibru, avându-i în rolurile principale pe unii din cei mai importanți artiști lirici ai momentului: Renata Vari (soprană) în rolul Violettei Valery, Doru Iftene (tenor) în rolul lui Alfredo Germont și Ioradache Basalic (bariton) în rolul lui Giorgio Germont. Alături de ei vor interpreta soliștii, orchestra și baletul teatrului Oleg Danovski sub conducerea maestrului Gheorghe Stanciu.

Prețul biletului este de 130 de lei. Biletele se găsesc la sediul Casei de Cultură Focșani, iar informații pot fi obținute la numărul de telefon 0723.429.264.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here