Primarul Cristi Misăilă, alături de organizatori și participanți la „Boovie Festival”

0
233

Municipiul nostru a fost în acest weekend gazda uneia dintre cele mai importante manifestări educaționale alternative pe plan național destinată elevilor de gimnaziu și liceu, iubitori de carte, artă și film. „Boovie Festival”, concursul școlar de book – trailer, aflat în acest an la a patra ediție, a reunit la Focșani peste 1.000 de elevi și profesori din țară și Republica Moldova, pentru a-și demonstra, în fața unui juriu profesionist, aptitudinile de regizori, actori, editori de film sau scenariști.

Mi-a făcut o deosebită plăcere să fiu alături de ei atât la conferința de presă și deschiderea de vineri a evenimentului, cât și astăzi la decernarea premiilor. Primăria Municipiului Focșani și Consiliul Județean Vrancea au susținut necondiționat desfășurarea în cele mai bune condiții a evenimentului, atât din punct de vedere financiar, cât și organizatoric.

Ne bucurăm că în acest an marele premiu, recompensat prin participarea la renumitul eveniment de la Cluj – Napoca, TIFF 2019, a revenit unei echipe minunate de la Colegiul Național “Unirea” din Focșani, coordonată de tânărul și talentatul Radu Bădilaș, un focșănean de-al nostru de care cu siguranță vom mai auzi.

Felicitări câștigătorilor, participanților și tuturor celor implicați în desfășurarea în cel mai profesionist mod al evenimentului.

Sursa text și foto: Facebook/Cristi Valentin Misăilă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here