Robert Pattinson, următorul Batman?

0
58

Actorul Robert Pattinson este în cărţi pentru a da viaţă lui Batman în următorul film dedicat popularului supererou, informează Press Association. Potrivit publicaţiei Variety, vedeta britanică este în negocieri pentru a juca acest rol, pe care-l va prelua de la Ben Affleck.

Pattinson (33 de ani), cunoscut din saga „Twilight”, este prima alegere pentru a-l juca pe Batman, a indicat Variety. Între timp, o altă publicaţie de specialitate, Deadline, afirma că în cărţi pentru acest rol s-ar afla şi Nicholas Hoult. Actorul britanic, în vârstă de 29 de ani, apare pe afişul filmului biografic „Tolkien”, unde interpretează rolul principal, dar şi în „Dark-Phoenix”, ultimul film din seria „X-Men”.

Noul film cu Batman, în regia lui Matt Reeves, este aşteptat să apară în cinematografe în iunie 2021. Potrivit unor zvonuri apărute recent, regizorul şi-a dorit un actor mai tânăr pentru rolul lui Bruce Wayne. Filmografia lui Reeves include horrorul „Cloverfield” din 2008, dar şi „Dawn Of The Planet Of The Apes” şi „War For The Planet of the Apes”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here