ULTIMA ORĂ! FOTO! Lucrările la strada Căpitan Stoenescu au început cu parcarea din zona Comisariat

0
480

 

În această dimineață au început lucrările de reabilitare pe strada Căpitan Stoenescu, din Focșani. Lucrările au demarat în zona parcării de lângă Comisariat și vor continua până în sensul giratoriu de la Lidl. Alături de constructor au fost prezenți angajații de la Direcția de Dezvoltare Servicii Publice, care au toaletat copacii din zonă, dar și de la Poliția Locală, care au mutat mașinile aflate în parcarea de lângă Comisariat și din zonele unde trebuie asigurat accesul utilajelor de construcție. Lucrările de refacere a infrastructurii de la această stradă includ amenajarea parcării la blocurile situate în zona Comisariat.

Indicatorii tehnico economici ai proiectului „Refacere infrastructură și sistematizare zona strada Căpitan Stoenescu” au fost stabiliți din 2017 când consilierii locali au aprobat și creșterea suprafețelor care vor fi reabilitate și modernizate. De la 606 metri pătrați, prevăzuți în proiectul realizat în 2012, se ajunge la o suprafață asfaltată de 5480 metri pătrați și 1750 metri pătrați de paviment. Municipalitatea vrea să realizeze lucrări de refacere a părții carosabile și parcări cu strat de asfalt, trotuare din pavele autoblocante, refacerea străzilor laterale și a intersecțiilor. „Prin modernizarea părții carosabile se majorează considerabil numărul de locuri de parcare fiind estimat un maxim de 100 locuri pe strada Căpitan Stoenescu și un număr de 85 locuri de parcare în zona incintelor de blocuri”, se arată în raportul care prezintă proiectul de investiție.

În zonă a fost prezent în această dimineață și primarul municipiului Focșani, Cristi Misăilă, care a discutat cu locatarii despre lucrările care vor fi realizate aici.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here