Keanu Reeves şi-a lăsat amprentele în cimentul de la Hollywood

0
24

Keanu Reeves, cunoscut în special pentru interpretarea rolului Neo din trilogia ”The Matrix”, a primit marţi unul dintre cele mai vechi privilegii de la Hollywood, actorul lăsându-şi amprentele mâinilor şi picioarelor în cimentul din faţa TCL Chinese Theatre din California. Născut în 1964 şi crescut în New York şi Toronto, Reeves s-a afirmat în lumea divertismentului prin rolurile interpretate în mai multe filme de succes de la Hollywood, precum ”Point Break” (1991), ”Speed” (1994), trilogia ”The Matrix” (1999-2003) şi franciza ”John Wick” (2014-2019).

Reeves este unul dintre cele mai căutate staruri de la Hollywood, el aflându-se în topul actorilor cu cele mai mari încasări la box office. ”Am făcut parte din filmele bine primite şi sunt foarte recunoscător”, a declarat el în cadrul ceremoniei din faţa TCL Chinese Theatre. ”Ele mi-au schimbat viaţa. Ele mi-au dat viaţă. Ele mi-au oferit viaţă. Şi sunt foarte recunoscător faţă de oamenii care s-au bucurat de aceste filme”, a adăugat vedeta. ”Fără susţinerea voastră, eu nu m-aş afla aici”, a mai spus Reeves.

Înconjurat de prieteni, fani, colegi cu care a împărţit platourile de filmare şi de alte staruri de la Hollywood, printre care s-au numărat Halle Berry şi Laurence Fishburne, Reeves şi-a lăsat amprentele mâinilor şi picioarelor în ciment.

Cel mai recent film în care joacă Keanu Reeves, ”John Wick: Chapter 3 – Parabellum”, va fi lansat la 17 mai în Statele Unite, iar în iunie, actorul va putea fi auzit în producţia de animaţie ”Toy Story 4” a Disney.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here