GALERIE FOTO: Eleve de la Liceul Longinescu, la competiția „Coafuri medievale și machiaj aferent”

0
426

Elevii Liceului Tehnologic G. G. Longinescu din Focșani, de la specializarea coafor – stilist, vor participa luni, 20 mai, la cea de a treia ediție a Concursului „Coafuri medievale și machiaj aferent”, derulat în cadrul proiectului „Caledonia Style”, organizat de Liceul Tehnologic Ovid Caledoniu din Tecuci.

Patru eleve de la clasa a XI-a A, specializarea Coafor stilist, domeniul Estetica și igiena corpului omenesc, vor participa atât la secținea coafor cât și la cea de machiaj. Pregătirile pentru competiție se derulează pe parcurul acestei săptămâni, concurentele fiind îndrumate de profesoarele Elena Dănilă – coordonator, Nicoleta Rățoi pentru secțiunea coafuri și Vasilica Răcovițeanu pentru secțiunea machiaj.

Elevii acestui liceu nu se află la prima experiență în ceea ce privește acest concurs. Anul trecut, pe data de 28 martie, la ediția a doua a competiției, ce a avut ca  tematică „Coafuri de seară și machiaj aferent”, au participat elevi și profesori de la 4 licee, iar elevii focșănenii au obținut: premiul I la machiaj, prin eleva Cătălina Danțiș, iar la secțiunea coafuri, elevele de la Longinescu și-au adjudecat două premii. Astfel, Andreea Mangu a obținut premiul II, iar Daniela Brădac mențiune și trofeul de excelență.

De asemenea, viitoarele stiliste au participat, în data de 9 martie a acestui an, la un concurs de coafuri pentru mirese, adresat hair stiliștilor din toată țara, cu experiență de mimim un an, ce a avut loc la București. Elevele din Focșani s-au clasat pe locul III.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here