Elevii școlilor primare pot participa la concursul național de desen „Ce înseamnă pentru mine 112?“

0
199

Elevii din clasele primare sunt invitați să participe la Concursul național de desene „Ce înseamnă pentru mine 112?“. Elevii de clasele I-IV pot trimite creațiile lor până pe data de 23 mai, iar la ora 14.00 acestea trebuie să fi ajuns deja la sediul Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Vrancea.

„Ministerul Educației Naționale a lansat Concursul național de desene: „Ce înseamnă pentru mine 112?”, în urma solicitării Serviciului de Telecomunicații Speciale. Concursul se adresează elevilor din clasele I-IV, din cadrul unităților școlare cu personalitate juridică și are ca scop ilustrarea prin desen a modului în care copiii percep și înțeleg activitatea Serviciului de Urgență 112. Fiecare elev va realiza un desen, pornind de la titlul concursului, pe o coală A4 sau A3. Lucrările pot fi în creion negru, creioane colorate sau acuarelă. Nu sunt acceptate colaje.

Toate desenele copiilor vor fi depuse la I.S.J. Vrancea până la data de 23 mai 2019, ora 14. Cele mai reprezentative lucrări vor fi premiate în data de 30 mai 2019, urmând ca elevii care le-au realizat, să fie invitați la sediul centrelor unice pentru apeluri de urgență“, au transmis reprezentanții ISJ Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here