Premii pentru elevi de la Colegiul Economic la Concursul Regional de Matematică – Contabilitate

0
127

Mai mulți elevi de la Colegiul Economic Mihail Kogălniceanu din Focșani au obținut premii la Concursul Regional de Matematică – Contabilitate, ce s-a desfășurat la Buzău în data de 10 mai.

Potrivit reprezentanților unității de învățământ, de la clasa a X-a, elevul Gabriel Boșcan, îndrumat de profesorii Laurențiu Tătaru și Mariana Badeaon, a obținut premiul II. Mențiuni au câștigat Alexandru Pleșcan, îndrumar de aceeași profesori, și Alexandru Daniel Turcu, îndrumat de Aurora Cojocariu și Mihaela Tudor.

La clasa a XI-a, premiul I a fost câștigat de Georgiana Oana Voineag, îndrumată de profesoarele Aurora Cojocariu și Mihaela Tudor, premiul II de Maria Lal, coordonată de aceleași profesoare, premiul III revenind elevului George Davidoiu, coordonat de Laurențiu Tătaru și Mariana Badeaon. Mențiuni au fost câștigat de Adreea Florina Avram, îndrumată de profesorii Eugen Alexandrov și Maria Huștiu, și Raluca Andreea Brandaburu, îndrumată de Laurențiu Tătaru și Mariana Badeaon.

La clasa a XII-a, premiul III a fost câștigat de Andrei Brăilescu, îndrumat de profesorii Corneliu Huzum și Maria Huștiu, iar mențiunea a revenit lui Iulian George Isac, coordonat de aceeași profesori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here