ULTIMA ORĂ! PNL-istul Ion Ștefan, obligat să-i plătească daune morale primarului Cristi Misăilă; edilul va dona banii unor copii talentați

0
2382

Instanța de judecată îl obligă pe deputatul PNL Ion Ștefan să plătească pentru minciunile și calomniile sale

Judecătorii de la Curtea de Apel Galați s-au pronunțat în dosarul nr. 8/91/2018, deschis în urma acuzațiilor nefondate făcute de către deputatul PNL Ion Ștefan la adresa subsemnatului într-o conferință de presă.
Astfel, magistrații au constatat că sintagmele folosite “securist, gardist, este pus numai pe căpătuială, a trimis Serviciul corp control la consilierul PNL care a luat atitudine, de dimineața până seara este numai la furat și nu la condus Primăria etc.” sunt afirmații tendențioase, făcute cu scopul de a denigra și de a aduce atingere reputației, onoarei și demnități, toate acestea trimițând deja în sfera penalului. Mai mult decât atât, judecătorii au constatat că pentru aceste afirmații, deputatul PNL nu a putut face proba verității, dovadă în plus că sunt doar niște minciuni gogonate fără nicio legătură cu realitatea.
Acest dosar a fost pe rol atât la Tribunalul Vrancea, cât și la Curtea de Apel Galați, ambele instanțe amendând afirmațiile deputatului PNL, care a fost obligat la plata sumei de 3.500 lei cu titlul de daune morale pentru minciunile și jignirile aruncate în spațiul public. Totodată, deputatul PNL este obligat să publice, pe cheltuiala sa, hotărârea instanței în două ziare locale.
Domnule deputat PNL, vă solicit în mod public să respectați decizia DEFINITIVĂ a instanței și să vă achitați obligațiile în regim de urgență!
De asemenea, vreau ca focșănenii să știe că toți banii pe care mi-i datorează deputatul PNL îi voi dona unor copii talentați, care fac performanță!
Este vorba de aceiași copii cărora PNL le refuză ostentativ dreptul de a avea un Centru de Excelență la Ateneul “Maior Gheorghe Pastia” Focșani!

Primar
Cristi Valentin Misăilă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here