Cupa „Ziua Europei”, marcată și prin sport la Colegiul Edmond Nicolau

0
65

Conducerea Colegiului Tehnic Edmond Nicolau și elevii unității de învățământ au omagiat prin sport Ziua Europei, în întreceri la șah, badminton, tenis de masă și fotbal-tenis. 120 de elevi sportivi de la clasele a IX-a A, a X-a A, B, C, D, E, a XI-a C, D, a XII-a F și-au demonstrat, în sala de sport a Colegiului, taletul, dorința de a juca, fair play-ul.

La badminton fete, unde s-au întrecut 20 de sportive, pe primele trei locuri s-au clasat Georgiana Aga, Larisa Cernat și Alexandra Gheonea.

La badminton băieți, primii trei clasați din cei 16 concurenți au fost Radu Dima, Florin Coviltir, Laurențiu Budeanu.

Cei mai buni la tenis de masă au fost Ionuț Ivanciu, Răzvan Puiu și Alin Pupăză.

La fotbal-tenis, cu echipe alcătuite din câte 3 jucători, cu două seturi din trei, până la 25 puncte, a fost următorul clasament: 1: clasa a XII-a F; 2. clasa a X-a A; 3. clasa a X-a B. 

La șah au fost echipe mixte, formate din câte 2 băieți și o fată. A câștigat clasa a X-a B, urmată de clasa a IX-a A și clasa a XI-a C.

La sfârșitul competiției, care a durat 2 zile, 9 și 10 mai, câștigătorii au primit diplome din partea DJST Vrancea și a Colegiului. Arbitrajul a fost asigurat de profesorii Ionel Ambrozie și Petre Ittu.

Catedra de educație fizică și conducerea Colegiului Tehnic Edmond Nicolau au organizat această competiție, ajunsă la a XX-a ediție, respectând calendarul competițional propriu, dar și pentru a omagia Ziua Europei, în zilele în care, la Sibiu, avea loc Summitul European.

Profesor, Ionel Ambrozie  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here