Concurs Regional de Dramatizare la Școala Nicolae Iorga din Focșani

0
322

Concursul Regional de dramatizare „Carnavalul personajelor“ la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga“ din Focșani

Doamna profesor la învățământul primar Luminița Mocanu a organizat Concursul Regional de dramatizare „Carnavalul personajelor“ la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga“ din Focșani, pe 10 mai 2019. La concurs, au interpretat piese de teatru, poezii și roluri muzicale copiii de la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga“ Focșani, de la Școala Gimnazială „Ion Basgan“ Focșani, de la Școala Gimnazială „Anghel Saligny“ Focșani, de la Școala Gimnazială „Alexandru Vlahuță“ Focșani, de la Școala Gimnazială „Alexandru Vlahuță“ Gugești, de la Școala Gimnazială Nr. 10 Bacău, de la Școala Gimnazială Nr. 13 Brașov, de la Școala Primară „Hansel und Gretel“ Iași, de la Școala Gimnazială București, de la Grădinița Nr. 1 Focșani și de la Grădinița Nr. 13 Focșani. Doamna profesor Luminița Mocanu, doamna Director Daniela Trandafir, doamna bibliotecară Adriana Măciucă au evaluat interpretările copiilor. Părinții și bunicii micilor artiști i-au aplaudat, iar organizatorul le-a oferit premii.

Doamna profesor la învățământul primar Luminița Mocanu a coordonat Simpozionul Regional „Creativitatea elevilor cultivată prin diverse discipline și metode“, la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga“ din Focșani, pe 10 mai 2019. La acest simpozion, au făcut schimb de experiență, prin prezentarea referatelor, proiectelor didactice, proiectelor educaționale, articolelor, profesorii de la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga“ Focșani, la Școala Gimnazială „Ion Basgan“ Focșani, de la Școala Gimnazială „Anghel Saligny“ Focșani, de la Școala Gimnazială „Alexandru Vlahuță“ Focșani, de la Școala Gimnazială „Alexandru Vlahuță“ Gugești, de la Școala Gimnazială Nr. 10 Bacău, de la Școala Gimnazială Nr. 13 Brașov, de la Școala Primară „Hansel und Gretel“ Iași, de la Școala Gimnazială București, de la Grădinița Nr. 1 Focșani și de la Grădinița Nr.13 Focșani. Lucrările prezentate au fost publicate în Nr. 4 al Revistei „Creativitatea elevilor cultivată de prin diverse discipline și metode“.

Activitățile menționate fac parte din Proiectul Interjudețean/ Regional „Carnavalul Personajelor“, avizat de domnul Inspector Școlar General Dorin Cristea și de doamna Inspector pentru activități extrașcolare Mihaela Simion.

Comunicat Școala Gimnazială „Nicolae Iorga“ Focșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here